fbpx

Om Sydfynforlivet.dk

En insiderguide til Sydfyn og øerne, der er helt uden blinkende bannerannoncer og betalt indhold.

En side med personlige anbefalinger, jeg ikke er betalt for at skrive, men som kommer direkte fra hjertet 🧡

Det er Sydfynforlivet.dk.

Sådan en side synes jeg, der har manglet. Fordi der er så mange fine steder på Sydfyn og øerne, der fortjener at blive omtalt.

Så mange ildsjæle, der sætter alt muligt spændende i værk. Initiativer, der ikke har budget til at markedsføre sig i stor stil. Steder, der bliver drevet for meget små midler.

Alt dét skriver jeg om her på siden.

105 Bar&Køkken

Et magasin om Sydfyn og øerne

Men det er bare en lille del af det. For siden er tænkt som et onlinemagasin, hvor indholdet veksler fra uge til uge.

Den ene uge kommer der turforslag med tip til små, uspolerede steder. Næste uge er der en artikel om en lokal ildsjæl, der har noget helt særligt på hjerte.

Andre gange er det lister, der er hurtigt læst. Lister over skønne getaways, ishuse med lokal is, picnicsteder og pluk-selv marker. Alt sammen på Sydfyn og øerne.

Shelter i Troense

Hvordan fungerer det?

Konceptet er enkelt. Det koster 39 kr. om måneden at læse med, og første måned er gratis. Der er ingen binding, så du kan afmelde dig når som helst.

Når du er tilmeldt, får du en e-mail fra mig 2-3 gange om måneden, når der er nyt på siden.

Sydfyn for Livet nyhedsbrev

Min mail kan du bare lade ligge, til du har tid.

Måske laver du en kop kaffe eller the og sætter dig godt til rette. Det håber jeg. For som sagt er idéen, at det skal være lidt ligesom et magasin.

Noget, du kan hygge dig med og blive inspireret af. Til samme pris som jeg gav for kaffen på den lille hyggelige café på Ærø 😉

Kaffe på Ærø
Her kan du tilmelde dig

Hvem står bag?

Jeg hedder Hanne, og jeg havde arbejdet med kommunikation i 15 år, inden jeg tog springet og blev selvstændig med denne insiderguide til Sydfyn og øerne..

I Wonderful Copenhagen var jeg bl.a. med til at udvikle en online guide, der viste vej til spisesteder, oplevelser, seværdigheder og skjulte skatte i storbyen.

Dengang boede min mand og jeg i en billig lejelejlighed i København. Vi havde en kolonihave udenfor byen, og vores børn trivedes, hvor de var.

Men efter en sommer på Sydfyn var der noget, der begyndte at boble i maven. En forelskelse i et andet liv. Tanken om, at hverdagen kunne være anderledes.

Strand ved Faldsled

Fra forelskelse til kærlighed

I begyndelsen fortalte vi ikke en levende sjæl om vores hemmelige forelskelse i Sydfyn. Vi kiggede på huse i smug og var til hemmelige møder i banken.

Månederne gik, imens tanken om Sydfyn fyldte mere og mere – for nu var det meget mere end en sommerforelskelse.

Til sidst var vi nødt til at fortælle børnene, hvorfor vi gik rundt og smilede så fjoget. Vi havde købt et lille, stråtækt hus lige udenfor Svendborg.

Huset på Sydfyn

Sydfyn for livet

Det er mere end ti år siden nu, men kærligheden er ikke blevet mindre. Tværtimod.

Derfor er Sydfynforlivet.dk en kærlighedserklæring til alt dét, jeg elsker ved livet på Sydfyn og øerne.

Jeg elsker at pakke en turtaske og tage ud i det blå. At lave bål langs kysten og sove i det fri. Tage rundt mellem øerne og finde små, uopdagede steder.

Besøge gårdbutikker og dygtige kunsthåndværkere. Hænge ud på hyggelige caféer, høre livemusik og handle i små specialforretninger.

Alt dét ved du allerede, hvis du har fulgt med her på siden 😊
Det håber jeg, at du har lyst til at fortsætte med.

Er du lige kommet til, er der masser af gode insidertips, turforslag og artikler om Sydfyn og øerne, der ligger og venter på dig.

Uanset hvad, kan du fremover få adgang til det hele ved at tilmelde dig her. Der er som sagt ingen binding, så du kan afmelde dig når som helst.

Få første måned gratis

Sydfynforlivet.dk på ét minut

🧡 Hjertelige hilsener
fra Hanne Bourgeat