fbpx

Om Sydfyn for livet

Det begyndte som en sommerflirt

Dengang boede min mand og jeg i en billig lejelejlighed i København. Vi havde en kolonihave udenfor byen, og vores børn trivedes, hvor de var.

Men efter en sommer på Sydfyn var der alligevel noget, der begyndte at gære og boble. En hemmelig forelskelse i et andet liv. Tanken om at hverdagen kunne være anderledes.

Fra forelskelse til kærlighed

I begyndelsen fortalte vi ikke en levende sjæl om vores hemmelige forelskelse i Sydfyn. Vi kiggede på huse i smug og var til hemmelige møder i banken.

Når børnene var afleveret i skole og børnehave, tog vi på mission på Sydfyn. Vi kunne lige nå at se på et par huse, før vi måtte haste hjem for at hente dem – og lade som ingenting.

Månederne gik, og tanken om Sydfyn blev ved med at boble i maven. Men nu var det meget mere end en sommerflirt, og til sidst var vi nødt til at fortælle børnene, hvorfor vi gik rundt og smilede så fjoget.

Vi havde købt et lille, stråtækt hus lige udenfor Svendborg.

Huset på Sydfyn

Sydfyn for livet

Det er mere end ti år siden nu, men kærligheden er ikke blevet mindre. Tværtimod.

Derfor er Sydfynforlivet.dk en kærlighedserklæring. Et kogsammen af alt dét, jeg elsker på Sydfyn – og på alle øerne i Det sydfynske Øhav.

Her kan du glæde dig til at få mine håndplukkede tip og turforslag, Du kan få inspiration til anderledes oplevelser og du kan læse interviews og artikler om alt dét, der gør området til noget helt særligt.

Det hele lander direkte i din mailboks, hvis du skriver dig op lige her.

Rigtig god fornøjelse!

Hjertelig hilsen
fra Hanne Bourgeat