fbpx

Et gratis online magasin om Sydfyn og øerne

Shelter i Troense

På Sydfynforlivet.dk kan du finde fede insidertips, turforslag og artikler om de steder, mennesker og begivenheder, der gør Sydfyn og øerne til noget helt særligt.

Det er også her, du kan finde lister med blandt andet skønne getaways, pluk-selv marker, saunaer i vandkanten og frisk fisk på havnen.

Hvem står bag?

Jeg hedder Hanne, og jeg havde arbejdet med kommunikation i 15 år, inden jeg tog springet og blev selvstændig med dette online magasin om Sydfyn og øerne.

I Wonderful Copenhagen var jeg bl.a. med til at udvikle en online guide, der viste vej til spisesteder, oplevelser, seværdigheder og skjulte skatte i storbyen.

Dengang boede min mand og jeg i en billig lejelejlighed i København. Vi havde en kolonihave udenfor byen, og vores børn trivedes, hvor de var.

Men efter en sommer på Sydfyn var der noget, der begyndte at boble i maven. En forelskelse i et andet liv. Tanken om, at hverdagen kunne være anderledes.

Strand ved Faldsled

Fra forelskelse til kærlighed

I begyndelsen fortalte vi ikke en levende sjæl om vores hemmelige forelskelse i Sydfyn. Vi kiggede på huse i smug og var til hemmelige møder i banken.

Månederne gik, imens tanken om Sydfyn fyldte mere og mere – for nu var det meget mere end en sommerforelskelse.

Til sidst var vi nødt til at fortælle børnene, hvorfor vi gik rundt og smilede så fjoget. Vi havde købt et lille, stråtækt hus lige udenfor Svendborg.

Huset på Sydfyn

Sydfyn for livet

Det er mere end ti år siden nu, men kærligheden er ikke blevet mindre. Tværtimod.

Derfor er Sydfynforlivet.dk en kærlighedserklæring til alt dét, jeg elsker ved livet på Sydfyn og øerne.

Jeg elsker at pakke en turtaske og tage ud i det blå. At lave bål langs kysten og sove i det fri. Tage rundt mellem øerne og finde små, uopdagede steder.

Besøge gårdbutikker og dygtige kunsthåndværkere. Hænge ud på hyggelige caféer, høre livemusik og handle i små specialforretninger.

105 Bar&Køkken

Alt dét ved du allerede, hvis du har fulgt med her på siden 😊
Det håber jeg, at du har lyst til at fortsætte med.

Er du lige kommet til, er der masser af gode insidertips, turforslag og artikler om Sydfyn og øerne, der ligger og venter på dig.

Velkommen til!

🧡 Hjertelige hilsener
fra Hanne Bourgeat

Sydfynforlivet.dk på ét minut