fbpx

Handels- og abonnementsbetingelser

Handelsbetingelser

Ordre og leverance
Du får adgang til alle artikler på Sydfynforlivet.dk, så snart du har godkendt abonnementsbetingelserne.

Sydfynforlivet.dk er en abonnementsservice, hvor du for et månedligt beløb på 39 kr. inkl. moms 2-3 gange hver måned via e-mail modtager aktuelle insidertips, inspiration til anderledes oplevelser, baggrundsartikler og turforslag på Sydfyn og øerne.
Når først du har abonnement, har du adgang til alt indhold på Sydfynforlivet.dk så ofte og når som helst, det passer dig.

Betaling
Der betales månedligt. Første gang på den dato, hvor du tegner abonnement – medmindre du benytter dig af et kampagnetilbud, hvor første måned er gratis.
Derefter trækkes beløbet på samme dato hver måned. Alle priser er inkl. moms.
Sker der ændringer i priser og vilkår, får du besked via e-mail.
Sydfynforlivet.dk modtager VisaDankort, Dankort, VisaDebit, VisaElectron, Mastercard, Maestro og MobilePay.

Sikkerhed
Dine personlige informationer og kreditkort-informationer håndteres med høj sikkerhed. Alle transaktioner køres igennem Quickpay.dk betalingsgateway, som er en af Danmarks største og mest anerkendte betalingsudbydere.

Alle kreditkortinformationer og personlige oplysninger som navn og e-mailadresse sendes krypteret over Internet. Det gør informationerne ulæselige for alle andre end betalingsudbyderen. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Abonnementsbetingelser

Accept af abonnementsbetingelser
Ved oprettelse af et abonnement på Sydfynforlivet.dk accepterer du, at Sydfynforlivet.dk løbende må trække 39 kr. hver måned, indtil du opsiger abonnementet. Benytter du dig af et kampagnetilbud, er første måned er gratis.

Opsigelse
Du kan når som helst opsige dit abonnement, men der gives ikke penge tilbage for en allerede påbegyndt måned. Opsiger du dit abonnement, løber det måneden ud.
Du opsiger dit abonnement ved at gå inder under ’Din profil’ på Sydfynforlivet.dk og opsige aftalen. Det er ikke nok at afmelde sig Sydfynforlivet.dk’s e-mailliste eller undlade at betale for abonnementet.

Fortrydelsesret
Til dit abonnementskøb er knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage, der løber fra den dag, hvor du tegner abonnement. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse og ikke i forbindelse med den løbende betaling.
Hvis du ønsker at opsige dit abonnement inden for den 14-dages fortrydelsesret, skal du sende os en utvetydig erklæring i en særskilt besked til: hanne@sydfynforlivet.dk

Abonnentens ansvar
Indhold på Sydfynforlivet.dk må alene benyttes af abonnenten til dennes eget private brug. Abonnenten må hverken helt eller delvist kopiere indhold til eget eller andres brug.

Abonnenten må under ingen omstændigheder udlåne sit log-in til Sydfynforlivet.dk. Abonnenten er ansvarlig for, at de oplysninger, som blev givet ved registreringen, er korrekte, samt at den opgivne e-mailadresse er korrekt og aktiv.
Abonnenten har pligt til at ændre sine personlige oplysninger hos Sydfynforlivet.dk. F.eks. ved oprettelse af ny e-mailadresse eller ved brug af nyt kreditkort. Alle personlige oplysninger kan ændres ved at logge ind på ’Din profil’ på Sydfynforlivet.dk. 

Force majeure
Sydfynforlivet.dk er uden ansvar for fejl og mangler, der beror på omstændigheder uden for Sydfynforlivet.dk’s kontrol og som Sydfynforlivet.dk ikke kunne have forudset, da aftalen blev indgået, og hvis følger Sydfynforlivet.dk ikke kunne have undgået eller forhindret.

Cookies og Persondatapolitik

For at du kan tegne abonnement på Sydfynforlivet.dk, har websitet brug for en række oplysninger om dig. Behandlingen af dine data sker efter reglerne i Sydfynforlivet.dk’s persondatapolitik.
Her kan du læse om, hvordan Sydfynforlivet.dk anvender cookies, behandler dine data og om regler for sletning.

Kontaktinformation

Sydfynforlivet.dk med CVR. Nr. 32868223 ejes af:
Hanne Bourgeat
Skovsbovej 253A
5700 Svendborg
Tlf.: 20829049 – Mail: hanne@sydfynforlivet.dk